In toata lumea si bineinteles in Romania exista extrem de multi consumatori si consumatoare de bere. Motivele pentru care aceasta bautura este consumata in cantitati atat de mari, sunt extrem de variate, insa foarte multi dintre iubitorii de bere nu stiu ca celebra bautura poate fi intrebuintata, cu succes chiar si altfel decat si-ar fi imaginat pana acum.
Acestea sunt opt dintre intrebuintarile berii ce dau rezultate:
Baie. Se spune ca berea face bine pielii asa ca, o baie in bere nu poate decat sa va rasfete si catifeleze intregul trup. Atentie insa, daca este foarte cald evitati sa iesiti afara imediat ce ati terminat baia.
Spalare pe cap. In caz ca doriti ceva naturist pentru parul dumneavoastra, puteti renunta la samponul din comert in favoarea unui amestec din bere si ou. Mix-ul va hrani si regenera parul iar in lipsa oricaror adaosuri chimice, acesta isi va recapata stralucirea si volumul imediat.
Lustruirea mobilei. Pentru a sterge mobila aveti nevoie de putina bere fara acid si de o carpa moale. Indiferent de materialul din care este mobilierul sters, berea ii va reda vizibil stralucirea.
Alungarea limaxilor. Daca locuiti la curte si aveti livada sau gradina, trebuie sa va feriti culturile de limaxi. Inlocuiti substantele chimice cu care stropeati legumele si fructele cu o farfurie cu bere. Daca veti avea zilnic grija ca berea din farfurie sa fie proaspata, limaxii se vor aduna acolo atrasi de miros, se vor imbata si vor ramane acolo fara a mai distruge cultura.
Fertilizare. Orice strop de bere ramane de la o petrecere, nu trebuie aruncat ci folosit pentru a uda plantele din gradina. Drojdia continuta de bere si restul de extracte vor fertiliza solul.
Calmant pentru stomac. Daca resimtit dureri somacale (a nu fi confundate cu arsurile) un pahar de bere va poate ajuta, deoarece alcoolul are un efect analgezic de care puteti profita din plin, atata timp cat nu suferiti de ulcer sau gastrita.
Marinarea fripturii. Daca adaugati un pahar-doua de bere si condimentele preferate peste carnea pe ca reintentionati sa o gatiti in cateva ore, aceasta se va marina excelent si va oferi preparatului o savoare unica.
Cresterea aluatului. Orice aluat cere drojdie, poate primi in loc, bere. Rezultatul va fi garantat, unul spectaculos si lipsit de riscuri: in caz ca ati pus prea multa bere se mai poate adauga faina iar daca aluatul este prea rigid, se mai poate adauga bere, in niciuna din variante reteta nefiind in pericol.