Ce tip de machiaj trebuie sa incerci in 2019

Nelipsitul ruj rosu

Credeai ca va disparea din peisaj? Ei bine, raspunsul corect este clar nu. Sfatul specialistilor este sa iti hidratezi bine tenul, sa acoperi micile imperfectiuni si sa iti pui pe buze un ruj rosu intens. Iar daca iti doresti un efect si mai spectaculos, poti aplica o tusa fina de iluminator pe arcul de deasupra buzelor, obtinand astfel un super rezultat.
Pentru un efect deosebit incearca anul asta sa inlocuiesti anul acesta rujul obisnuit cu un Ruj lichid. S-ar putea sa te indragostesti de el. 

Sprancene cat mai naturale

Daca veti analiza modelele de pe podiumuri, veti observa ca niciuna dintre acestea nu are sprancenele pensate in mod excesiv. Din contra, veti fi surprinse sa vedeti ca ele sunt lasate cat mai naturale si mai stufoase, oferindu-le astfel un look plin de personalitate. Asadar, lasati penseta cat mai departe, umpleti doar golurile evidente, acolo unde este necesar, pieptanati sprancenele si purtati-le cu mandrie!

Ochii luminosi

Femeia anului 2019 trebuie sa fie mereu fresh, energica si sa nu arate nicio urma de oboseala! Pentru un aspect mereu proaspat, foloseste un machiaj dinamic si deschis. O nuanta mai stralucitoare a fardului de pleoape sau o nuanta alba mata in colturile ochilor va fi de ajuns.

 

Life in pink

Iti place rozul? Atunci trebuie sa stii ca tendintele anului 2019 spun ca rozul va fi nelipsit de pe unghii, buze, pleoape sau pometi. Fie ca este cremos, pulbere sau glitter, indiferent de varianta pe care o alegeti, raspunsul este unul singur: sunteti in tendinte!

 

Machiajul anilor 90

Da, a revenit din nou la moda, mai ales cand vorbim despre ten. Astfel, ies din calcul, rand pe rand: tenul de portelan, iluminarea excesiva sau bronzer-ul, facand loc texturilor mate. 2019 ne ofera posibilitatea de a opta pentru un ten mat, dar hidratat si fresh, in acelasi timp!

 

Detaliile metalice

Daca vrei sa iesi in evidenta la petrecerea prietenei tale, machiajul cu efect metalic este solutia perfecta. Mai ales ca exista pe piata numeroase produse cosmetice de acest tip, de la farduri, eyelinere pana la rujuri metalice. O sugestie pe care o poti testa este fardul argintiu peste care poti adauga niste sclipici.

 

Rujul maro revine in trend

In anii ’90, oricine voia sa fie la moda, alegea sa poarte un ruj maro. Iata ca moda reuseste sa ne surprinda inca o data, asadar rujul maro revine in tendinte si in 2019. Fiind o nuanta destul de puternica, e important modul in care o asociezi cu fardul. Incearca sa creezi un look cald, folosind nuante aurii pentru fardul de pleoape si un blush de culoarea piersicii. Pentru ca rujul sa reziste cat mai mult pe buzele tale, nu uita sa folosesti si un creion de buze!

 

Pentru produse de make-up de Calitate, atat profesionale cat si destinate utilizarii acasa, Cupio ofera tuturor femeilor posibilitatea de a-si satisfice cu adevarat dorinta de a fi frumoase, bucurandu-se de beneficiile unor produse cosmetice profesionale.

Despre

Imi place sa vorbesc despre moda si frumusete. Daca imi dai un catalog de cosmetice ma entuziasmez. Stau toata ziua cu paleta de machiaj in mana si ma gandesc ce culoare s-ar mai potrivi. Sunt raw vegana de 13 ani si am de gand sa fiu inca 99.
Si daca doresti sa vezi care imi este sursa de venit care mi-a adus libertatea in viata intra aici:
Afacerea pe care ti-o recomand

Vzitatori pe site

70

linkuri partenere

Pagini statice

Label