Sunt multe locatii cu burgeri buni in bucuresti, insa una in care sa gasesti si acest fel si o narghilea aromata se gaseste mai rar. Nabu Bar si-a dorit, insa, sa ofere posibilitatea de a combina aceste doua activitati clientilor lor.
Meniul de burgeri nu este foarte mare, insa, cu siguranta, este unul delicios. Nabu Burger se bucura de cea mai mare apreciere a clientilor, fiind facut din carne de vita, crema de branza, gorgonzola, ou, bacon, jalapenos, ciuperci, salata si ceapa rosie. Mai puteti alege si Duck Burger, Chicken Burger, Classic Burger sau Halloumi Burger, in functie de preferintele dumneavoastra. Toate acestea sunt servite cu cartofi prajiti si sos andalouse. Daca, insa, nu burgeri este ceea ce va doriti, meniul de restaurant este unul bogat si, in mod sigur veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra in el.
Totusi, Nabu Bar ramane una dintre locatiile cu narghilea preferate de catre bucuresteni. Acestia folosesc cea mai buna aroma de pe piata.
De asemenea, fiecare narghilea se foloseste doar cu o aroma, astfel incat gustul nu este contaminat. Aroma se pastreaza pentru doua ore, iar fumul este bogat, multumita unor coloane mai largi decat cele obisnuite. Aveti la dispozitie urmatoarele arome din care sa alegeti: menta cu lamaie, afine, struguri sau portocale, menta simpla, mar, pepene galben si rosu, mix de citrice sau guma cu scortisoara. Narghilele de la Nabu sunt:
- Aromele se folosesc separat, astfel incat gustul pe care il veti simti este unic si fara impuritati.
- Fiecare client primeste propriul mustiuc, pentru a se evita raspandirea microbilor de la o persoana la alta. Se pune mare pret pe igiena, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta.
- Aromele persista pentru mai mult de doua ore, multumita vasului ceramic al narghilelei su a protectiei din inox folosita. Astfel, se evita o ardere directa a aromelor, ceea ce garanteaza o durata mai mare a arderii si o curatire mai usoara.
- Deoarece s-au folosit coloane de fum mai largi decat cele obisnuite, fumul obtinut din narghilea este mai dens si mai aromat.
- Metoda de incalzire a carbunilor este una rapida, astfel incat veti putea sa va fumati narghileaua imediat ce aceasta va este adusa la masa.
Nabu Bar va asteapta in locatia din strada Pache Protopopescu, numarul 97, Bucuresti. Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0787 407 043 sau la adresa de mail office@nabubar.com.